Die dingen die het leven de moeite waard maken vastleggen met licht......... dat is mijn passie !

U kunt bij mij terecht voor zowel het fotograferen van uw trouwdag, producten, evenementen, kaderleden en personeelsleden als voor complete reportages om uw bedrijf voor te stellen.

Van alle belangrijke momenten uit het leven (geboorte, huwelijk, jubileum, verjaardag en/of andere feesten, ...) maak ik een onvergetelijk aandenken van.

TROUWEN

De mooiste trouwfoto’s ontstaan wanneer het bruidspaar zichzelf kan zijn en lekker kan genieten van hun huwelijksdag, van elkaar en van degenen die bij deze bijzondere dag aanwezig zijn.

STUDIO FOTOGRAFIE

Het leven is een feest en dat moet vastgelegd worden! Foto's hebben een emotionele waarde die niet in geld is uit te drukken. Belangrijke momenten in het leven wil je vastleggen en zo ook de mensen (of dieren) waar je van houdt.

THE SKY IS NOT THE LIMIT

Luchtfoto's van uw bruiloft. De vaak met zorg uitgekozen romantische trouwlocaties kiest u vaak vanwege de mooie ligging of het mooie landhuis en dus is een luchtfoto van deze vaak prachtige locaties een aanvulling op uw bruidsreportage. U kunt dan denken aan een groepsfoto vanuit de lucht van al uw gasten in de vorm van een hart, of het aan komen rijden van het bruidspaar in een mooie klassieke auto of koets, eigenlijk is niks onmogelijk.

 FACILITEITEN EN PRIJZEN

Nooit erbij stilgestaan om eens naar een fotostudio te gaan?
Laat je inspireren door mijn voorbeeld foto's en mocht je besmet raken met mijn passie schroom dan niet om een foto shoot te laten maken. Ik zorg ervoor dat jouw sterke punten het beste tot zijn recht komen. Met mijn jarenlange ervaring in combinatie met de laatste digitale technieken staan daar garant voor.