Het trouwalbum


Het trouwalbum

Een trouwalbum is voor jullie als bruidspaar DE herinnering aan jullie grote dag. Dit album moet dan ook goed in elkaar gezet zijn en de foto’s bevatten die het verhaal van de gehele dag vertellen, zodat jullie alle gevoelens en emoties keer op keer kan herbeleven wanneer het boek op tafel komt..
Trouwalbums zijn in 2 type te verdelen het digitale album waar de foto's op bladzijde gedrukt worden en het traditioneel;album waar de foto's op de bladzijde geplakt worden, beide types zijn in verschillen de afmetingen en uitvoeringen te verkrijgen.
Ik werk als het gaat om digitale albums met professionele afdrukcentrales zodat een goede kwaliteit gewaarborgd is. Voor de traditionele albums werk ik o.a. met Henzo en Ribblebox.

Traditioneel trouwalbum met ingeplakte foto's Digi-album waarin de beelden door beeldbewerking tot fraaie pagina's worden gecreëerd. De beelden worden bewerkt en de pagina's worden grafisch opgemaakt.

 

 

Geschenkalbum

Naast een trouwalbum voor het bruidspaar kan ik tevens geschenk-albums leveren tegen een schappelijke meerprijs. Dit is een heel leuk en vaak emotioneel cadeau als herinnering aan de trouwdag. Geschikt voor ouders en grootouders, maar ook voor bijvoorbeeld de getuigen of ceremoniemeesters!

Bedankkaart en Bedanklijst

Bedankkaartjes zijn er in vele uitvoeringen zo kan er gekozen worden voor een kaartje waar één of meerdere foto's van de dag op zijn verwerkt en een door het bruidspaar aangegeven tekst, of een kaartje waar al een voorgedrukte teks opstaat en waar een foto van het bruidspaar in of op aangebracht wordt.

Receptieblad

Het receptieblad is een vervanger voor het receptie boek. Het grote voordeel hiervan is dat de receptie bladeren achter in het trouwalbum zitten en u geen extra boek erbij hoeft te nemen, u heeft alles in 1 album! De receptie bladeren worden geleverd voordat uw genodigden arriveren bij uw huwelijksfeest, deze zijn dan al klaar, inclusief de eerste afbeeldingen van jullie trouwdag en kaders waarin de genodigden kunnen tekenen. Er zijn 2 verschillenden receptie bladeren namelijk 1 met kleine vakken (56 vakken) deze is bedoeld voor het tekenen van de namen, en 1 met grote vakken (36 vakken) deze wordt hoofdzakelijk gebruikt als de genodigden vertrekken om voor u een anekdote op te schrijven. Als uw trouwalbum na enige tijd klaar is neemt u de receptie bladeren mee naar mij toe en ik maak ze in het trouwalbum.