Hoe gaat het in zijn werk?

Ik heb verschillende drone's en al mijn drones zijn gering van afmeting en elektrisch aangedreven en zeer stabiel.
Onder de drone hangt de camera die de mogelijkheid heeft om te fotograferen in 20 MP en te filmen in 4K.
De houders waar de camera’s in hangen stabiliseert zichzelf zodat de horizon altijd recht blijft als de drone scheef hangt door de wind of door verplaatsing.
De camera wordt bij elk van mijn drones vanaf de grond bediend. Elk hoekje en kantje kan in beeld worden gebracht.
De drone's zijn verder voorzien van een GPS verbinding, zodat het toestel op iedere gewenste plek in de lucht kan blijven hangen, ook met wind.
Ik leid de drone naar de gewenste plaatsen rekeninghoudend met veiligheidsafstand.
Dan bedien ik de fotocamera of videocamera vanaf de grond met mijn zender om zo naar het gewenste beeldkader te richten.
De beelden worden via een “live video connection” naar het scherm op mijn zender gestuurd waardoor direct zichtbaar is wat er gefilmd of gefotografeerd wordt.
Op die manier kan ook de opdrachtgever meekijken en meebepalen welk “shot” er genomen moet worden.

Ik bezit verschillende drones, voor elke toepassing heb ik een ander.
Bijvoorbeeld:
U heeft hoogtefoto's nodig voor de verkoop van u woning bij Funda, dan heeft u niet zo'n hoge fotoresolutie nodig (Resolutie Funda 2160 x 1440 pixels) als dat u een hoogtefoto cadeau wilt geven in een groot posterformaat, dan hangt onder de drone ook weer een andere camera met een hogere fotoresolutie.
Al mijn drones zijn gering van afmeting (doorsnede varieert tussen de 35 en de 75 cm), elektrisch aangedreven en zeer stabiel. Deze toestellen zijn uitgerust met een een fotocamera en of een Full HD videocamera, bijkomend zijn nog extra technieken aan boord zoals GPS en een videolink.
De camera wordt bij elk van mijn drones vanaf de grond bediend. Elk hoekje en kantje kan in beeld worden gebracht. Vanaf de grond kunnen de doorstraalde beelden met een videolink perfect gevolgd worden op een beeldscherm.

De normale werkhoogte kan variëren tussen de 3 en de 50 meter.
Windsnelheden tot 3 tot 4 Beaufort kunnen getrotseerd worden.
Veiligheid als eerste prioriteit, verder kan de kracht van de natuur nog een belemmering zijn zoals hevige winden, regen, mist, ...